Direct perfecte en ervaren fysiotherapie in Enschede

Hallo, ik ben Jan Bruggeman, ervaren fysio- en manueel therapeut in Enschede, goed dat je ons gevonden hebt! Ik en mijn collega’s helpen je perfect en snel bij pijn en lichamelijke klachten.

Maak nu direct je afspraak!

BEL +31 (0)74-24 29 911 WHATSAPP MAIL

Telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 23.00 uur.

  • Altijd snel een afspraak
  • Contracten met alle verzekeraars
  • Lid beroepsvereniging KNGF
  • Ook ‘s avonds en in het weekend
  • Meer dan 10.000 tevreden patiënten
  • BIG geregistreerd

Fysiotherapie Enschede

Ben je opzoek naar goede fysiotherapie in Enschede? Dan ben je bij fysio Bruggeman aan het juiste adres. Wij hebben namelijk verschillende praktijken voor fysiotherapie in Enschede. Zo kan je met jouw lichamelijke klachten terecht bij een fysiotherapiepraktijk aan de B.W. ter Kuilestraat, Weth. Gebertstraat en Usselerweg.

Fysiotherapie Enschede

 

Wij werken nauw samen met artsen en specialisten in Enschede en in de omgeving. In enkele gevallen worden patiënten samen gezien. Door deze multidisciplinaire manier van samenwerken kunnen wij intensieve en gespecialiseerde zorg aan patiënten bieden.

Daarnaast word je bij ons snel geholpen. Samen met de fysiotherapeut in Enschede wordt namelijk gemiddeld binnen twee werkdagen een afspraak ingepland en een behandelplan opgesteld. Wil je weten wat wij precies voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op.

Specialisten fysiotherapie Enschede

Door fysiotherapie in Enschede wordt de functiestoornis of de gevolgen daarvan gestabiliseerd, verminderd of zelfs hersteld door oefentherapie, massage, elektrotherapie, advisering en/of begeleiding met betrekking tot ondersteunende hulpmiddelen. Hiermee wordt de functie van het bewegingsapparaat zodanig verbeterd dat een normale houding en beweging weer mogelijk is. Mocht dit niet zodanig verbeterd kunnen worden, dan leer je dankzij fysiotherapie in Enschede zo goed mogelijk om te gaan met de resterende beperkingen.

Daarnaast adviseren, behandelen, en begeleiden wij patiënten met klachten aan het bewegingsapparaat. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in reguliere fysiotherapie, de behandeling van rugklachten en een tenniselleboog, podologie, dry needling, medische fitness, beschermende braces, medical taping, manuele therapie, claudicatio, bewegen en valpreventie bij ouderen. Deze specialisaties zijn allen gericht op het verbeteren van duurzame inzetbaarheid in werkzaamheden en vrije tijd.

BEL +31 (0)74 – 24 29 11
WHATSAPP
MAIL

Fysiotherapeuten

Fysiotherapeuten verbeteren uw houdings- en bewegingsapparaat zodat een normale houding en beweging weer mogelijk wordt. De therapeut leert u hiermee om te gaan…

Fysiotherapie Enschede

De fysiotherapeuten van fysio Bruggeman

Gespecialiseerde fysiotherapeuten van fysio Bruggeman kunt u vinden in onze praktijken in Hengelo en Enschede.

Fysiotherapie Enschede