manuele therapie

Direct perfecte en ervaren fysiotherapie in Hengelo

Hallo, ik ben Jan Bruggeman, ervaren fysio- en manueel therapeut in Hengelo, goed dat je ons gevonden hebt! Ik en mijn collega’s helpen je perfect en snel bij pijn en lichamelijke klachten.

Maak nu direct je afspraak!

BEL +31 (0)74-24 29 911 WHATSAPP MAIL

Telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 23.00 uur.

  • Altijd snel een afspraak
  • Contracten met alle verzekeraars
  • Lid beroepsvereniging KNGF
  • Ook ‘s avonds en in het weekend
  • Meer dan 10.000 tevreden patiënten
  • BIG geregistreerd

Fysiotherapie Hengelo

Ben je opzoek naar goede fysiotherapie in Hengelo? Bezoek dan een van de fysiotherapiepraktijken van fysio Bruggeman. Je kunt met jouw lichamelijke klachten terecht bij een fysiotherapiepraktijk in Hengelo aan de Kotmansweg, Staringstraat en in het woonzorgcentrum Humanitas.

Fysiotherapie Hengelo

De fysiotherapie is bestemd voor mensen met rugklachten, nekklachten, schouderklachten, een tenniselleboog, een golferelleboog, heupklachten, RSI, bekkeninstabiliteit, voetklachten, enkelverzwikkingen of een whiplash. Wij zullen de functiestoornis en de gevolgen daarvan stabiliseren, verminderen of herstellen. Hiermee proberen wij de functie van het lichaam te verbeteren, zodat een normale houding en beweging weer mogelijk is. Mocht het verbeteren van de functie van het lichaam moeilijk te realiseren zijn, dan leren wij jou om te gaan met de resterende beperkingen.

Tijdens de eerste behandeling zullen wij een uitgebreid vraaggesprek met jou voeren. Daarnaast voeren wij een lichamelijk onderzoek uit. Afhankelijk van dit eerste onderzoek wordt een behandelplan opgesteld en een prognose gemaakt.

Wanneer is fysiotherapie in Hengelo geschikt?

Er zijn veel klachten in het lichaam die door ons verholpen kunnen worden. Voorbeelden van deze klachten zijn: bewegingsbeperkingen, krachtsvermindering, evenwichtsstoornissen en pijnlijke spieren. Deze klachten kunnen ontstaan door het uitoefenen van diverse werkzaamheden, bij ongelukken, bij spanning en het kan nog een aantal andere oorzaken hebben.

Met behulp van fysiotherapie in Hengelo kunnen, zoals eerder gezegd, de functiestoornissen gestabiliseerd, verminderd of verholpen worden. Of de functiestoornis daadwerkelijk verholpen kan worden, moet blijken tijdens het onderzoek van de eerste behandeling en hangt af van jouw persoonlijke inzet. Heb je vragen over fysiotherapie in Hengelo? Neem dan contact op.

BEL +31 (0)74 – 24 299 11
WHATSAPP
MAIL

Fysiotherapeuten

Fysiotherapeuten verbeteren uw houdings- en bewegingsapparaat zodat een normale houding en beweging weer mogelijk wordt. De therapeut leert u hiermee om te gaan…

Fysiotherapie Hengelo

De fysiotherapeuten van fysio Bruggeman

Gespecialiseerde fysiotherapeuten van fysio Bruggeman kunt u vinden in onze praktijken in Hengelo en Enschede.

Fysiotherapie Hengelo