Clicky

Nekklachten

Herstel snel en goed van je nekklachten.
Doe de STOP nekklachten test en ontvang vrijblijvend een professioneel advies!


Nekklachten - Fysio Bruggeman

Nekpijn is erg lastig

Bij veel dagelijkse handelingen heb je last van je nek, dat begint ’s morgens al bij het opstaan uit bed. Je wilt zo snel mogelijk van je nekklachten af.

Je nek is best wel sterk, maar wordt ook zwaar belast in het dagelijkse leven, dat kan wel eens te veel worden voor een nek. En als die nek dan eenmaal overbelast is, is hij flink verzwakt en merk je pas hoeveel je hem gebruikt. Eenvoudige dagelijkse dingen als lezen, opstaan uit bed en je hoofd draaien gaan ineens ook niet meer vanzelf.

Als je nekklachten niet met een week vanzelf over zijn en pijnstillers ook niet goed helpen is het verstandig contact met ons op te nemen.

Een behandeling en begeleiding op maat

Bij FysioBruggeman luisteren we heel goed naar onze patiënten. We willen om te beginnen een goed beeld krijgen van je nekklachten op dit moment en hoe je nekklachten ontstonden. Naast het lichamelijk onderzoek kijken we goed naar je dagelijkse werkzaamheden, hobby’ s en sporten en de invloed daarvan op je nek. We behandelen je nek en stellen een zorgvuldig oefen- en trainingsprogramma voor je nek op. Beschermende- en trainingshulpmiddelen voor thuis en E-learning zijn onderdelen van ons programma Snel Herstel bij nekklachten. Soms is kort even een halskraag nodig, die wordt door ons beschikbaar gesteld.

Wacht niet te lang, maar kom langs

Als je te lang met je nekklachten door blijft lopen, wordt het er vaak niet beter op. Het is verstandig snel te weten wat je wel en niet moet doen met je nek.

Bel ons of vul het contactformulier in, dan helpen we je graag.

Is er iets niet duidelijk?


Heb je een vraag? Bel, WhatsApp of e-mail ons voor direct contact.