Clicky

Henhelo promotie - Fysio Bruggeman


Bert Bruggeman - 15/03/2022

𝐈𝐧 𝐝𝐞 𝐇𝟓𝟎𝟎 𝐬𝐩𝐨𝐭𝐥𝐢𝐠𝐡𝐭𝐬: 𝐅𝐲𝐬𝐢𝐨 𝐁𝐫𝐮𝐠𝐠𝐞𝐦𝐚𝐧

Ook Martine wordt een dagje ouder en heeft zo nu en dan last van kwaaltjes waarvoor ze naar de fysiotherapie moet. Dat doet ze altijd bij Fysio Bruggeman. Maar vandaag geen pijntjes en kwaaltjes, maar een zakelijke afspraak met Hans Leusenkamp en Brigitte Oldeman.
Ook tijdens dit bezoek was de gemoedelijke sfeer meteen voelbaar. ‘Pak maar een lekker kopje koffie, ga maar vast naar binnen dan komt Brigitte zo met de naalden’. Euh naalden!?
Dry Needling

Eén van de specialisaties van Brigitte is namelijk Dry Needling. Dit is een behandeltechniek waarbij spierknopen met zeer dunne naaldjes worden aangeprikt.

Gelukkig voor Martine hoefde ze dit niet zelf te ondergaan, maar waren de rollen omgedraaid vandaag. In plaats van Martine ging Hans met de billen bloot (oké met de benen bloot)!
Rugklachten

Ook kreeg Martine nog uitleg van Hans over hoe je rugklachten kan voorkomen; bijvoorbeeld hoe je de rug op een betere manier kunt gebruiken. Hierbij is het inzetten van de sterke rug- en beenspieren een belangrijk aspect. Spieren zijn er namelijk voor om te gebruiken.

Klachten veranderen

Hans en Brigitte zien de laatste twee jaar dat de klachten bij patiënten veranderen. Doordat veel mensen thuiswerken en hun stoel en/of bureau verkeerd hebben afgesteld of gebruiken ontstaan er verschillende klachten.

Bij Fysio Bruggeman behandelen ze niet alleen je klacht, maar zoeken ze ook naar de oorzaak.

 

Omdat uiteindelijk voorkomen altijd beter is dan genezen.

Fysio Bruggeman is een laagdrempelige en kleinschalige praktijk met meerdere locaties in Hengelo en Enschede.


Ga bij vragen of opmerkingen naar de pagina's van Enschede of Hengelo en neem contact via telefoon, email of whatsapp.