Over ons

Over ons - Fysio Bruggeman

Fysio Bruggeman is een Fysiotherapiepraktijk met zeven vestigingen. Drie vestigingen zijn gelegen in Enschede en drie vestigingen liggen in Hengelo. Bij deze zes locaties worden behandelingen gegeven. De zevende locatie is voor onze administratie en ligt in Hengelo.

We bieden de volgende diensten aan:

Dry Needling
Fysiotherapie
Manuele therapie
Podologie

Duurzame inzetbaarheid
Rugscholing
Rugklachten
Bekkenklachten
Reumatische klachten
Tennisarm
Sportmassage

Ons team van professionals bestaat uit:


Brigitte Oldeman
Bert Bruggeman
Danielle Eekelder

Ellis Kuipers
Hans Leusenkamp
Inge Vreeman

Jan Bruggeman
Johan Douwenga
Maaike Nijhof
Marian Reith
Fysio Bruggeman focust op het aanbieden van fysiotherapie en fysiotherapiegerelateerde diensten in al haar aspecten voor een zo breed mogelijke patiëntencategorie in de regio's Enschede en Hengelo en omstreken. Kwalitatief goede en effectieve zorg wordt gewaarborgd door registraties in alle wettelijk verplichte kwaliteitsregisters en voortdurende bij- en nascholing.
Het uitgangspunt is de individuele hulpvraag van de patiënt. Op basis van het biopsychosociaal model worden de condities gecreëerd met als doel het bereiken van het meest optimale resultaat voor de patiënt.
Het bereiken van kwalitatief hoogwaardige zorg wordt bewerkstelligd door intensieve samenwerking tussen de fysiotherapeuten met ieder zijn eigen interessegebied en specialiteit. Hiervoor is een laagdrempelige en open werksfeer van belang binnen de verschillende locaties van de organisatie Fysio Bruggeman. De individuele teamleden dienen geschikte scholing te hebben gevolgd en op regelmatige basis bij houden cq zichzelf te verbeteren door relevante bij- en nascholing. Overlegmomenten met externe partijen kunnen een wezenlijke bijdrage leveren aan de verhoging van de kwaliteit van de zorg. Ze spelen een rol bij het aanpassen van die zorg op veranderingen in zorgvraag en maatschappelijke ontwikkelingen. Het werken in teamverband zorgt er ook voor dat de continuïteit van de zorg wordt gewaarborgd. Het zorgaanbod dient zoveel mogelijk fysieke klachten van het bewegingsapparaat te bevatten en beschikbaar te zijn voor iedereen die zorg nodig heeft. Een goed onderhouden bewegingsapparaat kan een wezenlijk onderdeel zijn in het algemene welzijn van personen en kan een enorm bijdrage zijn aan het voorkomen en / of verminderen van bijkomende aandoeningen. Zelfredzaamheid en eigen verantwoordelijkheid zijn twee belangrijke steunpilaren bij het behandelen van patiënten. Ze kunnen een bijdrage leveren aan de gewenste gedragsverandering en een gezondere, actievere leefstijl om zo recidieven of complicaties te voorkomen.

Is er iets niet duidelijk?


Heb je een vraag? Bel, WhatsApp of e-mail ons voor direct contact.