Specialisten in fysiotherapie

Naast de reguliere behandelingen hebben wij verschillende specialisaties op het gebied van. Medische fitness, Rugklachten, Podologie, beschermende braces, Dry Needling, Medical taping, bewegen en valpreventie bij de ouder wordende mens, claudicatio en manuele therapie, allen gericht op het verbeteren duurzame inzetbaarheid in werkzaamheden en vrije tijd.

Fysio vergoedingen

Onze fysiotherapeuten werken nauw samen met artsen en specialisten in Hengelo en omgeving. Soms wordt een patiënt samen gezien, bijvoorbeeld als er injecties geplaatst moeten worden bij schouderklachten of een tenniselleboog.

Individuele zorg, zelfzorg en nazorg zijn belangrijke speerpunten in de behandeling.

Fysiotherapie Bruggeman kent geen wachttijden

Gemiddeld kunt u binnen twee werkdagen terecht voor het maken van een afspraak en het opstellen van een behandelplan.

In overleg kan er ook ‘s avonds een behandeling worden ingepland.

Specialisten in Preventie en verbeteren duurzame inzetbaarheid

Met groepsgewijze scholing op bedrijven ter preventie van fysieke overbelasting en de bevordering van duurzame inzetbaarheid hebben wij een jarenlange ervaring en zijn er diverse scholingsprogramma’s en toolboxen mogelijk. Bijvoorbeeld op het gebied van rugklachten en RSI.

Ook (beeldscherm) werkplekonderzoeken ter preventie van fysieke overbelasting en bij individuele klachten behoren tot onze competentie.

De groepsgewijze scholingen en (beeldscherm)werkplekonderzoeken doen we in intensieve samenwerking met STEP Nederland  en kunnen in heel Nederland worden uitgevoerd.

 

Direct contact met een van onze
fysiotherapie medewerkers?